Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

oppss... jatuh cinta?? apekah tandanya???
Tuesday, 15 November 2011 | 19:29 | 0 comments
assalamualaikum..!!

 

so..apekah tanda-tanda yang korang tu dilamun cintan??? huhuhu
meh sini reramai bace yerk.. huhuhu

mandi xbasah,tidur xlena!
huh..time ni la korang terangau2 kan si die..
asal air shower tu jauh kat muka korg je
korang teringat kan die... then time nk tidur ni
punyer la susah.. siap berangan-angan lagi... hahahaha..
angau sungguh..!!

makan xkenyang
asal nak makan je teringat lagi...
mule la timbul dialog ni dlm otak
'agak2 ape yg die tengah makan ek???'
'da makan ke belum die tu kan...'
hahaha.. org tu da kenyang makan da..
korg bru nak pikir ape die makan...hahahaha

blushing + gedik
ni yang paling utama ni... hahaha...
lagi2 kalau si dia tu 1kolej or 1office ngan korang...
bile nampak je si dia... mula lah jantung tu dup dap dup dap..
hahaha..kalau boleh gugur da gugur da jantung tu kan.. hahaha
da tu bile org tu tegur 'hi,morning'
perghhh..!!! korang rase cam nak pengsan..!!
huh..ade perasaan tu??? in love lettew..!! awww

always talking bout him/her
punye la angau kemain... asyik nak talk pasal si dia je
huh..! yang jadi mangsenyer kawan baik korg..
'eh senah..!! die tu hensem kan.. aku suke la kat die..kau agak2 aku patut buat ape?
alahai tipah oi... mane la si senah tu tau ape patut kau buat...
hahahahaha... pikiaq la sendiri.. hahahaha

nak duduk dekat2
bile da sekolej ni..kebetulan lak sekelas kan..
siap korang reserve tempat lagi untuk dorang..
wahh..kemain lagi kau... yg si dia plak da blur2 da kan..
alasannye,'senang nak discuss ngan u nanti'
hahaha.... ape macam? ade wat cmtu x?? hihi

kemain cemburu
kalau si dia talk ngan awek/pakwe lain..
kemain hati ni panas ni... padahal org tu tegur pasal assigment ke kan..
yg korg ni da genggam2 tangan menahan marah
alahai.. BELUM DECLARE COUPLE lgi okay,..
hahaha..so buang jejauh cemburu kau tu... ahahahahhaa

so ape macam guys?? ade tanda2 ni kat korang x??
huh..!!! ade??!!! weeiihhh..!!
dengan sukacitanya aku memaklum kan..!!

YOU ARE IN LOVE BABE..!!!
FIGHT FOR YOUR LOVE
sebelum orang lain kebas..!!!! akkakakakaa

till then
<3 u guys..=))