Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

beauty info : eyelash itu bahaya??
Monday, 7 November 2011 | 20:54 | 6 comments
 

assalamualaikum...
baru je lepas tgok WANITA HARI INI
topic for today : CANTIK TAPI TERANCAM
its about EYELASH

okay..bg u all ygxtgok..meh sini yaya ceritakan..
ape yg membuatkan eyelash ni bahaya adalah gam yg dipakai utk lekatkan eyelash tu..
gam yg murah2 n kuantiti pemakaian gam tu sgt2 dititikbertkan..
gam yg murah2 boleh wat mate u all bernanah sebab
gam tu masuk ke mate...contoh terdekat adelah AMYZA ADNAN
die masuk hospital ampang sebab pengunaan gam eyelas yg murah..
matenyer bernanah dan terpakse suntik antibiotik selang 5minit selama seminggu
u all nak ke kene macam tu? xnk kan..??

so if nak gune eyelash please.....
keluarkan budget yg lebih sikit untuk beli gam yg mahal sebab
gam yg mahal sgt2 lah bagus... n tips utk pemilihan gam tersebut adalah seperti berikut :

pastikan u all bace ingredient utk gam tersebut 
if there's rubber in the ingredient u all calitkan sikit pade tgan
if kulit tgan u all alah pade bahan tersebut
jgn sesekali beli.. sebab u all xkn boleh pkai gam tersebut..
so beli yg jenis water okay....

so guys.. nak cantik tu boleh but please.. dont hurt urself okay..=)

till then 
<3 u guys..