Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

manusia dilaknati ALLAH....
Tuesday, 4 October 2011 | 00:40 | 1 comments
assalamualaikum..~~
nmpaknyer blog yaya da bersarang da ni..
da lme xupdate blog..
mood nak berblog terbang melayang2..
ahhaha.. baru je bukak fb then ternmpak link yng kawan2 share..
u all mesty da lme tau kan??
yaya je r ni yang tertinggal ni... hahahaha..
xpe.. ada aku kesah? aku nak jugak share.. hahaha



ni gambar untuk profile picture fb yang selalu sgt2
menyakiti hati umat2 islam..
dan terang2an menghina islam...
sejujurnyer.... KALAU AKU JUMPE ORANG NI..
AKU SULA KAU...!!!
isyhh... sabar yaya sabar.. hihihihi...
moge2 tuhan blas die dengan blasan yang setimpal....
ape nak jadi ngan manusia sekarang???
ada akal tapi berlandaskan nafsu je semuanye..
akal tu da beku agaknyer...
kawan2.. apa pon yang berlaku jagn sesekali kite membelakangi islam..
sesungguhnye islam itu agama yang benar..
agama yang sangt mudah..
renung-renungkan dan selamat beramal...=)

till then
<3 u guys..=)