Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

yellow + green = me...??
Thursday, 22 September 2011 | 03:34 | 3 comments
assalamualaikum..~~~
pak cik mak cik da mencekik ke blom?
hai3.. yaya dtg setelah sekian lame menyepi..
padahal baru bape jam je menyepinyer..
kakakaka.. saje je nak wat suspen..
eh..ade ke org yg tertanya2 mane yaya pegi?
#alahaiyayabajetretispulak..!!!
hahaha.. saje je nak mengedikkan diri.. kikikiki
so kawan2..kalau korang rase raya tu da abz..
korang memang silap besar
sebab yaya still lagi beraye sakan..
kakaka.. kumpul wet raye r katekan.. kikii
so... nak tunjuk kat u all baju raye yaya ni..
kakaka..tahu ke tdak baju raye yaya warne ape???
hey mestylah hijau + kuning
sebab tu r tajuk entry yellow + green = me???
da cm pokok ke?
oh tidak..sepak mulut tu kang kalau cakap camtu..
hihihi..so ini lah saye ketika dipagi raye.. hahaha
tu je nak share pon..
kakakakaka.. btw yg yaya pkai tu bukan tudung bawal okay
tapi tudung yg da lme jadi pekasan da closet yaya
okay..tata... have a nce day..=)