Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

wat shud u do if u still got feeling towards ur exbf??
Wednesday, 14 September 2011 | 23:36 | 2 comments
assalamualaikum..~~~
afternoon guys.. ngantukkan..almaklum lah kan..
bru pas makn ni.. nak jadi ular sawa r plak kan...
hahaha.. okay.. yaya  nak share something
n i think dis one would be interesting..
let's check it..

kalau xnmpak..korg dipersilakan untuk meng'click' kat pic tu kay..
tdi gah bosan2 xde org layan comment kat fb
tgan ni tergatal lak nk tkan perkataan HOME....
so tekeluar r pic kat atas tu..
she still got feeling with her exbf..
ye r.. kalau berpuluh tahun couple..ops..menipu tu..
kalau da bertahun couple tetibe break.. mesty frust tertonggeng kan..
so ape yg korg kene wat? either nak lupakan die..
atau pon sebaliknyer....

1.   klau korang still sygkan die n xnk hilang die,,just be friend.. korang leh contact2 lagi.. if nak jumpe pon yaya rase xde masalah kan.. korang leh je nk comment2 kat fb..xyah r nak remove2 ex ni..cm budak kecik aw...hahahaha... okay? ade faham?

2.   klau u all nak rapat ngan die.. kene ingat 1perkara,jangan jatuh cinta untuk kali kedua.. lagi2 bile si die da ade penganti korang..korang kenal die cmne kan... sebab tadi kate still got feeling kan? so korg rapat je ngan die.. kalau korang rase nak teruskan hubungan korg yg terputus tu,korg berbincang cara yg paling terbaik..sebab pade yaya kan.. kalau da break ni..no need lah nak smbung pastu nty break lagi..da tu smbung lagi..kalau da kawen da beratus talak da jatuh tu.. hahahaha..

3.   kalau xnk ade ape2 langsung ngan die... remove die dr ingtan korang,buang semua gmbar,kalau rase buang tu kejam,pulang r balik pde dorg,setiap brang yg dia pernah bg kat korang tu,korg simpan kat satu tempat n xyah gedik2 bacin nak bukak2 lagi.. kn seng..u all pon xkn i ngt die lagi kan..xyah r nanty nak menangsi tersedu-sedu ingt kenangan lame..time tu r nak tdo ngan teddy bear yg si die pernah bagi,..jawapan yaya..XPERLU OKAY..

huhhuhu.. so ape macam? membantu x ape yg yaya cakap ni? kalau xmembantu xpe lah.. hhuhu.. xkesah pon.. hihi.. okay lah.. renung-renungkan dan selamat beramal.. assalamualaikum..~~~~