Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

surat untuk haters tersyang n dikasihi..
Wednesday, 14 September 2011 | 22:35 | 1 comments
assalamualaikum haters2 sekalian....
ape khabar anda di sane?
sy disini sihat sejahtera,semakin cute n tembam..
okay.. ni i nak wat kan korang 1letter yg penuh ngan kate2 hikmat..
kakakaka..(gelak devil jap)
so here we go.. bismillahirahmanirahim....~~~
dear haters,,
     cewahhhh.... benda pertama yg yaya nak ckap ngan korg,, ADE AKU KESAH KALAU KAU BENCI AKU??? sebesar semut pon aku xde kesah.. kau benci aku sebab kau jelous ngan ape yang aku ade kan,,,kau stalk page aku,belogg aku yang comel ni pon kau stalk.. sebab kau nak tau perkembangan aku.. untuk pengetahuan kau,aku sihat sejhtera makin tembamdan comel.. haha..

terima kasih sebab kau selalu follow belogg aku,fb aku,formspring aku n etc.. thax jugak sebab kau siap print aku punyer belogg ni n simpan sebagai kenangan..ye r,nanti kalau aku delete post ke ape ke,kau xdpt bace plak kan.. nnti mesty kau rindu aku punyer entry kan..xpe,aku ni memahami..

n lagi satu..aku berbesar hati untuk berterima kasih pada kau sebab kau berusaha sehabis boleh untuk memutuskan hubungan aku ngan bf aku.. malangnya,,,,kau xberjaya..cuba lain kali yerk.. hihi..sorry.. xtau r nak cakap ape ngan kau..cume yg aku leh wat hanya lah TERIMA KASIH SEBAB JADI FOLLOWER AKU YANG PALING SETIA.. aww... malu mak nyah.. kakaka..!!!!

p/s : so u all nak bg surat cinta kan haters korang x? kalau ade,share link ngan yaya okay dear...=)

till then
<3 u guys..=D