Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

mase awak lamar saye..
Wednesday, 14 September 2011 | 19:28 | 2 comments
assalamualaikum..~~ hihi..
selamat pagi semua..(version upin ipin)
hahaha... happy lak yaya hri ni..
kenape ek? cube teka kenape..
mesty ade sebab kan kenape yaya happy..
sebab nyer yaya terkenang sesuatu n now
nak share ngan u all pasal benda ni..
jeng..jeng..jeng..~~~
have a look first..=D

 
di jari manis tersarungnya sebentuk cincin.. kakaka...
ape ke hal nye nk cter pasal cincin ni..
wei..cube ang bace balik tajuk entry ni..alahai...
yaya nak cter kat u all cmne waktu mr.love melamar yaya..

time tu yaya ngah duduk kebosanan...

mr.love : cube mama tutup mate.. kejap jerk..
yaya : eh...gile ke ape tetibe nak tutup mate.. nak orang jadi bute ke??
mr.love : bodoh lah awak ni..org suruh tutup mate tu tutup je r..kan xpasal2 kne bodoh..
yaya : kalau saya ni bodoh,,awak lagi bodoh tau..
mr.love : ape2 je r.. tutup r mate tu..kejap je r..
yaya : ade ape benda nak suruh tutup2 mate ni... alahai...
mr.love : tutup r mate dulu,baru r tau ade ape.. hahahaha..
yaya : ye r..ye r.. cept sikit...

yaya tutup mate gune jari,tapi yaya kembangkan jari yaya..
so yaya nmpak ape mr.love gh wat.. die kuarkan something from his pocket
suddenly...

mr.love : woi..!!! apehal kau skodeng..! xsuprise r nanti..sepak kang
yaya : hahahahahahaa..(gelak je yg mampu)

sekali lagi...yaya terdengar bunyi..ketak...!!!! 
macam kenal bunyi ni..mama selalu buat bunyi tu...

mr.love : okay skang da boleh bukak mate..
yaya : huh..ape benda yg serabut sgt ni suruh org tutup mate ni..!!!
xde suprise ape2 pon..xde pon belon ke ape ke..
mr.love : (tnpa cakap ape2...die tarik tgan yaya and.....)
mama,sudi x mama jadi teman hidup baba,jadi isteri baba,jadi ibu
pade anak2 baba,jad menantu pade mak apak.. n jadi buah hati pengarang jantung baba?
mama sudi x??????
yaya : (terkebil2 biji mate....and lastly...yaya nangis gembira..yaya terus peluk mr.love n air mate ni kuar macam hujan lebat giler2..mase tu.. cume tuhan je yg tahu betapa gembiranya yaya....

last3.........
mr.love : cakap r..sudi ke x ni? da r xcakap ape2 nangis lak die ni..adoooiii
yaya : nak lah bodoh...giler kau xnk.. hahahaha.. sy sudi jadi teman hidup awak,
jadi ibu pade anak2 awak..jadi menantu pade mak apak awak.. jadiiiii
mr.love : ahh..da3.. bnyak plak ucapan die.. bak meh jari.. nak test muat ke x cincin tu..kakakaka....=)

astaga... terima kasih tuhan temukan aku dengan seorg lelaki yg betul2 setia n sanggup menerima aku seadanya.. semoga hubungan yaya n mr.love akn berkekalan sampai ke akhir hayat kami..amin...pade u all yg kat luar sane.. if nak lamar awek u all jadi bini..wat r romantik2 sikit.. jgn jadi macam mr.love yaya ni..sakai jerk..kakakaka.. thax for reading

till then
<3 u guys..='D