Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY?
Thursday, 15 September 2011 | 18:41 | 2 comments
assalamualaikum..~~pembuka bicara
yaya datang ni.. nak berkongsi cerita...
wahhh.. bermadah2 plak aku ni.. hahahahaha..
so guys.. here we go..!!!

 

nampak gmbar kat atas ni? faham ape maksudnyer??
PHOTOSHOOT la hoi..!!!!
ngah godek2 belogg ni tetibe ternmpak entry yg ANNAS EASKEYwat..
walawei...!!!! die wat contest lah..!!!! senang lak tu contestnyer
*lom tentu yaya leh menang kan...hukhukhuk
ANNAS EASKEY wat contest n hadiah yg sngt2 best
lagi2 minah muke camera cm aku ni kan..
korang pon sekali lah.. hahahaha...
okay..lets sahre bout ANNAS EASKEY...

memandangkan aku ni memg kaki stalk blogger2 yg  cntik2 n glamor tu..
aku terjumpe sesi photoshoot dorg ngan ANNAS EASKEY
sumpah aku suke n teruja giler2..!!!! suke sgt2 lah...
skill die memg aku rase de'bomb..sgt2 HEBAT..!!! wah..membodek sungguh ni..
then aku pon dengan lincah n sepantas halilintar...
berusaha cari ANNAS EASKEY punyer fb n belogg..!!!
n aku ADD AS A FRIEND.. okay..die kan popular n bz orngnyer..
so aku belum diaprrove same sekali... 
hahahahahaha..padan muke aku..xpe..menanti dengan penuh kesabaran..
hahahaha... aku rase die ni orangnyer sgt2 COOL,,, n SABAR orgnyer..
ye r.. kalau jadi photografer memg kene sabar ngan kerenah their model kan?
aku main hentam je ni.. sebb nak kipas ANNAS EASKEY...
hahahaha.. hopefully leh le menang kan.. hahahahaha...
dapat r photoshoot dengan die.. wakakakaka..bangga aku lah haikalau ANNAS EASKEY
yg shoot gmbar2 aku.. kadang2 jelous gak lah kan tgok
mereka2 yg sagt2 comel tu berphotoshoot dengan beliau..
hahaha..aku ni ape ade.. muke da r muke tembok..
memang xde chance r nak berphotoshoot bersame beliau..
kakakaka..so abg ANNAS EASKEY yg handsome lagi budiman
*perghhh...un'blah'rable (xle blah) kipas habis ni..
hahahaha.. hopefully u r welcome me as ur friend n bg r chance yaya meng..!!
hihihi.. tu je r nak kipas beliau..kang nty beliau meluat lak nk bace belogg
aku yg buruk lagi comot ini.. hihihi..

pade u all yg nak follow abg ANNAS EASKEY
ni huh..aku letakkan fanpage n belogg beliau..


yaya akhiri semuanye dengan salam syg yaya ni..
assalamualaikum~~~~ ^_^