Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

cik epal add fb aku la wei..!!!!
Tuesday, 13 September 2011 | 22:48 | 6 comments
assalammualaikum..!!!
xsabar nak post entry ni.. huhuhu...
tgok ni..!!!!!


cik pade gmbar if xnmpak okay..!!
yaya excited giler ni.. da cm beruk mak yeah da ni..
suke sangt2 ni... huhuhuhu....
cube tengok sape yg add aku tu..!!!
weyh..korang xkenal ke wat2 xkenal.??
tu cik epal gorgeous lah wei..
ni huh..tengok ni..muke sebenarnyer...=))
sorry cik epal..sy curi gmbar itu.. hahaha
huh..da kenal lom???
hahahaha.. padahal aku yg desperate nak jadi fren cik epal kat fb
aku nak add die xle.. so dengan menebalkan muke ni..
aku send message kat fb die..
'cik epal,sy ni minta bebeno n desperate sesgt nk
jadi fren cik epal kat fb ni.. hahaha.. 
kalau cik epal xkesah,cik epal add lah sy..
sebb bile nak add cik epal die tulis mcm ni..
'SORRY,THIS USER ALREADY HAVE ALOT OF REQUEST'
bile dpt macam tu sy dengan rase benggangnyer cm nak pechkan lappy jerk..
punyer r frust xdpt nak add.. hahaha..
poyo jerk.. pdahal aku je menambah2 cter ni..
xpe r..aslkan cik epal da add aku.. lalalala..~~
korg jelous x??? hahahahaha..=D

to : cik epal
thax alot to u girl..i adore u sis.. huhu..
so cute,gorgeous n beautiful..=)
love the way u are..=D

till then love u guys..=D