Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

belajar selepas berkahwin??
Friday, 23 September 2011 | 21:13 | 5 comments
assalamualaikum..~~
hai kengkawan..happy saturday..
ahhhh..mood nak up entry seperti melayang..
tapi kuatkan jugak untuk update belogg buruk ni..
hahaha.. ape topik nak dibincangkan yerk?
oh yerk.... BELAJAR SELEPAS BERKAHWIN?
ape kate anda?? jom kite gosip2 bout this topic..



insyaallah kalau xde aral yang melintang
sane n sini.. yaya akn grad on march 2012...
insyaallah.. ihihihi..
#hopefullygradlerrr...
hahahaha.. but mama kate nak yaya kawen on june 2012
arghh..!! yaya still nak blajar.. so ape macam?
agak2 menganggu x kalau yaya belajar selepas berkahwin?
pade pendapat yaya lah kan..

boleh je if yaya nak belajar selepas berkahwin..but....... macam x best lah kan..sebabnyer.. bile husband yaya balik nanti yaya still di kolej.. then die balik tgok isteri die xde.. best ke cmtu? pade yaya suami suke bile balik kje di sambut oleh isterinye di hadapan pintu.. betul x???

then yaya xnak r nanti yaya xde mase untuk family sebab mesty menyerabutkan diri ngan assignment2 yag lectre bagi..kan??? then nanti suami ke mane,assignment ntah kemane..

afta married mesty r nak cahaya mate yg comel2 kan.. xkan nanti time g kolej ngan perut yang besar kan... then as i know srudent xleh mengandung time final.. betul ke x ek? rasenyer betul.. kakakakak.. so ape plak pndangan u all???

kalau ade sesiapa yang nak share bout diz.. dipersilakan.. hihihihi..=) sngat2 mengalu2kan opinion korang disini..

okay..tu je.. daaaa...=))

till then
<3 u guys..=))