Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

pelajar mara dipukul di london..
Tuesday, 9 August 2011 | 16:10 | 3 comments
assalamualaikum dan salam sejhtera..
pagi ini kami ingin menyampaikan 1berita penting..
wahahahhaha..memg fail lah kalau nk jadi pemberita.. haha
jadi pemberitahu je okay kot.. huhu..
btw yaya bgun pagi2 mesty akn tgok mhi or berita.. hahaha
gh tgok2 mhi..tetibe dorg bace isu tntang peljar mara
yg dipukul di london..xtau ape salah plajar tu smpai kene pukul
kejam kan..da tu org yg menolong die tu
dengan slumber makcik bapak tiri mak die jer
selongkar beg budak tu n amik ape yg patut..
korg ajar kan... nasib bek r budak tu gh sakit..
kalau x memg die da kene balik da...
xcukup ngan wallet...
basikal budak tu plak kene curi..ya allah..
dugaan betul kan.. ape r.. jahatnyer dorg ni..
ingtkan nk menolong..rupe2nyer bg bala lagi kat budak tu..
memg nk kene... harap2 budak tu tabah menghadapi dugaan tuhan..
n aku doakn org yg pukul die,yg curi wallet die n basikal die tu
pon akn terime balasan yg setimpal..
xpe.. tuhan turunkan ujian pada kite sebb die tahu
kite leh handle masalah tu n die tau kite ni tabah menghadapi ujian..
ade hikmah disebalik apa yg berlaku...
okay kawan2...

p/s : mne2 u all pegi tuhan sentiasa memerhati korg
jadi fikirkan lah sebelum anda menyakiti org lain
sebelum anda disakiti di akhirat kelak..
sy juga sentiasa mengingati diri sendri dan terase cm ade
tagungjawab utk mengingati sesame kite..
assalamualaikum~~~