Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

kau ank luar nikah ke?
Monday, 22 August 2011 | 16:19 | 2 comments
assalamualaikum..~~ (lalalala,nyanyi r)
hello3... ape khabar smua?
meh sini yaya nk bergosip ni..hahaha
hello bukn nk bergosip,buln2 puasa ni nk bergosip lak die..
ni nk bg info kat u all lah.. hihihi..
pgi2 bute ni memg yaya akn tgok MHI kat tv3...
so tetibe ade r satu artikel kat surt khabr bout anak luar nikah?

actually cmni cternyer..jeng..jeng..jeng..kakakaka
disebbkan berdendam ngan suaminye,
si ibu snggup menghasut anak gadisnye yg akn berkhwin
yg memerlukan bapanya sebgai seorg wali
untuk mengaku bahawa die adalah ANAK LUAR NIKAH
dan memerlukan hakim sebgai wali..
subhannallah... ape da berlaku ni???
anak die tu ank halal,di hasut untuk mengaku diri die tu ank luar nikah..
bayangkan ape pndgan bakal suami pasal tu smua???
ape plak pndgan org awam???
sanggup si ibu wat ank die cmtu semate2 xnk bapa die jadi wali..
die tu memerlukan bapa die utk jadi wali yg sah
yg akn menikahkan die naty..
tp disebbkan BERDENDAM.. ni r jadinyer... 
subhanallah..bahye kan.. hihihi....

p/s  : u all kalau berdendam pon ngan lelaki,,jgn wat mcm tu okay..
jgn sesekali mengaku or menhasut org lain utk mengaku yg u tu ank luar nikah..
dosa besar tau x.. da r bulan puasa ni..isyh3...