Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

apa yg terjadi pade malam raya dan pagi raya?? tragis..!!
Saturday, 27 August 2011 | 01:09 | 2 comments
oh assalamualaikum sekali lagi..
so amacam persiapan raye korg???
da ready2 ke ni nk kumpul wet raye??
alahai..dapat lagi ke duit raye ni..
dabesar2 xde sape nk bgkan..kejam tul..huhuhu
btw nk kongsi ngan u all pasal ape yg berlaku
pade mlm n pagi2 raye tu,,, hihihi

MALAM RAYA

mama akn jerit cmni...
"YAYA..!!!! TOLONG MAMA KACAUKAN RENDANG
DALAM PERIUK TU..!!! DA NAK HANGUS DA TU.."
then yaya akn jawab macam ni..
"MAMA,YAYA GAH MAIN BUGE API NI..!!
JAP LAGI EA YAYA KACAU RENDANG TU.."
pastu mama plak cakap cmni..
"OH OKAY..ESOK PAGI YAYA MAKAN JE BUNGE2 API TU EA..
JGN MAKAN RENDANG YG MAMA MASAK NI..
ERM..SEDAPNYER BAU...HISYH33 RUGI XDPT MAKN.."
dengan sepntas kilat yaya akn berlari ke dapur n rampas senduk dr mama
"ESOK YAYA MAKN RENDANG EA..??HIHIHIHI..=D"

PAGI RAYA..

pagi raye plak mama akn jerit macam ni..
"YAYA BAGUN..DA PAGI NI.. BGUN MANDI CEPT..!!"
yaya plak akn jawab macam ni..
"MAMA NI..KAN SEMLAM YAYA DA KACAUKAN RENDANG
MAMA TU..PAGI NI BAGI R YAYA TIDO LME SIKIT.."
then mama sahut cmni lak..
"OH OKAY... SINI ANAK2 SEKALIAN..BERATUR DEPAN MAMA
MAMA NK BG WET RAYE NI..SAPE LMBAT XDAPAT..!!"
dengan sepntas kilat..yaya akn bgun n capai tuala
dan berlari ke bilik air smbil jerit..
"MAMA..!! TGU YAYA MNDI JAP..!!YAYA PON NK
DUET RAYE JUGAK..!! TGU TAU.."

kakaka..tu r yg terjadi kawan2..setiap tahun macam tu..
so tahun ni kalau yaya wat lagi
memg da tau da ape dialog yang mama nk bg..
hihihihi..so korg lak cmne??
kalau nk berkongsi ngan yaya..
just wat tajuk entry yg same n tglkn link korg kat sini kay..
atatata..assalammualaikum..

eh..nty jap..yaya nk ucapkan selmat hari raya
maaf zahir dan batin pade semua pembaca belogg yaya
n bloggers2 sekalian2..semoga lebaran ini
membawa 1001 erti yg amat bermkne untuk u all..
SELAMAT HARI RAYA..=))