Follow Dashboard

Credits Section

Skin by: OhhAeen
Blog owner: Yayamongekss
Another credits.

Ramadhan Ya ramadhan
Saturday, 13 June 2015 | 06:46 | 0 comments
Assalammualaikum w.b.t
Alhamdulillah, 4hari lagi insha Allah berjumpa dngan Ramadhan Al-mubarak,
Semoga ramadhan kali ini dpt kite tempuh dngan ketenangan,
Harap2 xponteng banyak, hahaha
Nak kate xnak ponteng, xle, da lumrah gigirl mesti dpt cuti kan.. Hehehe

Apa2 pon selamat menyambut ramadhan al-mubarak,
Semoga ramadhan kali ini membawa 1001 keinsafan dan keberkatan kepada kita semua,
Insha Allah....

100% bertukar
Wednesday, 3 June 2015 | 23:24 | 0 comments
assalammualaikum...


da berkurun lama xmeng'update' blog.. smpai i pon lupe my blog's password, lucky me selalu guna password yg sama untuk semua social networking i.. so berjaya la i buka my blog balik, alhamdulillah, kini i semakin bahagia bersama suami dan anak-anak,,

kehidupan i berubah 100% after married, dan semakin berubah bile i da ade anak-anak i ni.. huhuhu... being a mom is not easy okay, nak kena sentiasa pastikan anak-anak sihat dan selesa dengan segalanya... let me introduce my lovely childre....

Muhammad Airiel Hakimi Bin Muhamad Azamirul Fazlil
2years and 3months
kuat membebel
kuat menjerit
kuat buat sepah

Muhammad Ammar Rayyan Bin Muhamad Azamirul Fazlil
11months
kuat menangis
kuat mengigit
kuat makan
suka buat hal sendiri
sangat independent kan

so,they're my kids.. alhamdulillah kehidupan sederhana bersama suami dan anak-anak buat aku bahagia dan sentiasa tersenyum... harungi segala ujian dan dugaan dengan tenang, insha Allah segalanya akan dipermudahkan allah...

Love
#Yayamongekss
#Azamirul'sWife
#Airiel&Ammar'sMom
#Supermom


Hapy Mother's Day
Thursday, 8 May 2014 | 22:56 | 0 comments
hi.. assalammualaikum...

da berbulan + bertahun xjenguk blog buruk ni.. da xde masa sangat nak menaip bebanyak ni.. huhuhu...
back to our topic 'HARI IBU'..
alhamdulillah.. da masuk tahun kedua aku menyambut hari ibu,, sebagai seorang ibu yang berkerjaya.. ceeewaahhh.. poyo btul ayat tu kan.. hahaha....

pejam celik pejam celik da masuk tahun kedua aku jadi ibu... huhuhu.. alhamdulillah.. syukur kerana allah memberi peluang untuk aku menjadi seorang isteri dan seorang ibu... so as we oll know... may selalu dikaitkan dengan hari ibu...

actually aku pon xsure berapa hari bulan sebenarnye hri ibu ni.. hahahaha.. so main tarah je r... hahaa
happy mother's day to my beloved mom PUAN PATIMAH BINTI A. WAHAB... semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki, diberi kesihatan yang berpanjangan... sayang mak..!! muahh..!!!!!

and untuk diri sendiri pon.. happy mother's day yayamongekss..!!!

love
#yayamongekss
#Airiel'sMother
#Azamirul'sWife